Meet the founders

johan

Johan

Vol overgave laat Johan iedereen versteld staan van wat er technisch allemaal mogelijk is. Door de nieuwste inbreng op het gebied van software te benutten worden de meest snelle websites en applicaties gebouwd.

wouter

Wouter

Als creatief brein en strateeg van Deskpage wil Wouter altijd het beste resultaat voor onze klanten. Door zijn nieuwe uitdagende ideeën wordt de lat steeds weer hoger gelegd en maakt hij regelmatig het leven van Johan knap lastig.

icon1 

icon2 

icon3 

Piloot

Programmeur

Game-fanaat

icon4 

icon5 

icon6 

Militair

Designer

Koffie-addict

Over Deskpage

Deskpage is een resultaatgerichte onderneming met jarenlange kennis in het maken van websites en softwareapplicaties. Door alle kwaliteiten in huis te hebben op het gebied van design, systeem en ontwikkeling zijn wij in staat om snel en efficiënt te werken.

De door Deskpage ontwikkelde software en alle diensten die Deskpage levert zijn er op gericht om klanten met weinig ICT ervaring in staat te stellen om zelfstandig websites te onderhouden. Zonder tussenkomst van derden, zonder wachttijden, zonder lange cursussen en mét snelle persoonlijke service. 

Wanneer u via Deskpage een website laat maken kunt u tevens gebruik maken van het door Deskpage ontwikkelde Content Management System (CMS). Met behulp van het CMS kunt u zonder enige ervaring in het bouwen van websites uw eigen website volledig beheren en up-to-date te houden. Neem snel een kijkje in ons portfolio om te zien wat er allemaal mogelijk is.

Algemene Voorwaarden

Klik hier voor de Algemene Voorwaarden.